Valorile nutriționale ale alimentelor - Alimente care încep cu litera V
Ți-e poftă de ceva bun și vrei să știi ce conține? Pe stil sănătos descoperi tot ce trebuie să știi despre alimentele tale preferate! Ai la îndemână o bază de date cu mii de alimente și valorile lor nutriționale – de la calorii și proteine, până la vitamine și minerale. Fie că vrei să-ți construiești un meniu sănătos sau doar să afli câte grăsimi are acel desert care te tentează, aici găsești răspunsurile. Hai să facem alegeri mai bune, împreună!
Alimente care încep cu litera V
Vafe din grau integral, cu conţinut redus de grăsimi, congelateValeriană, salatăVarzăVarza acră murata, conservă, cu conţinut scăzut de sodiuVarză acră, conservatăVarză chinezească ( Pak-Choi ), gătită, fiartă, scursă de apă, cu sareVarză chinezească ( PE-Tsai ), gătită, fiartă, scursă de apă, cu sareVarză chinezească (Napa) fiartăVarză chinezească (Pak-Choi)Varză chinezească (Pak-Choi), fiartă, scursă de apă, fără sareVarză chinezească (Pe-Tsai)Varză chinezească (Pe-Tsai), fiartă, scursă de apă, fără sareVarză chinezească, proaspătă sau murataVarză Collard, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sareVarză Collards (şi alte frunze de plante din familia brassica)Varză Collards (şi alte frunze de plante din familia brassica), congelată, tocată, fiartă, scursă de apă, fără sareVarză Collards (şi alte frunze de plante din familia brassica), congelată, tocată, negătităVarză Collards (şi alte frunze de plante din familia brassica), fiartă, scursă de apă, fără sareVarză Collards, congelat, tocat, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sareVarză comună, depozitată, nepreparatăVarză comună, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sareVarză comună, proaspat recoltată, nepreparatăVarză creaţăVarză creaţă, fiartă, scursă de apă, fără sareVarză de BruxellesVarză de Bruxelles, congelată, fiartă, scursă de apă, fără sareVarză de Bruxelles, congelată, gătită, fiert, scursă de apă, cu sareVarză de Bruxelles, congelată, negătităVarză de Bruxelles, fiartă, scursă de apă, fără sareVarză de Bruxelles, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sareVarză roşieVarză roşie, fiartă, scursă de apă, fără sareVarză roşie, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sareVarză Savoy, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sareVarză, gătită, fiartă, scursă, fără sareVin fără alcoolVineteVinete murateVinete, fierte, scurse de apă, fără sareVinete, gătite, fierte, scurse de apă, cu sareVită, fleică, carne carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparatăVită, fleică, carne carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparatăVită, fleică, carne carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparatăViţel australian, coadă, înainte, cu os în, doar carne slabă separabilă, nepreparatăViţel australian, coaste, coaste de friptură, doar carne slabă separabilă, nepreparatăViţel australian, gambă (rasol) piciorul din faţă, cu os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparatViţel australian, gambă rasol (cheie) spate, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, friptăViţel australian, gambă rasol (cheie) spate, cu os, doar carne slabă separabilă, nepreparatăViţel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate), doar carne slabă separabilă, nepreparatăViţel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate), doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătiteViţel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate), doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparatăViţel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate), grăsimi separabile, carne nepreparatăViţel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate),, doar carne slabă separabilă, carne gătităViţel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate),, grăsimi separabile, carne gătităViţel, carne tăiată cuburi, pentru tocană (pulpă şi umăr), doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, carne tăiată cuburi, pentru tocană (pulpă şi umăr), doar carne slabă separabilă, nepreparatăViţel, carne tocată, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptorViţel, carne tocată, nepreparatăViţel, coaste, doar carne slabă separabilă, gătită, friptăViţel, coaste, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, coaste, doar carne slabă separabilă, nepreparatăViţel, coaste, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, coaste, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajiteViţel, coaste, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparatăViţel, muşchi, doar carne slabă separabilă, gătită, friptăViţel, muşchi, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, muşchi, doar carne slabă separabilă, nepreparatăViţel, muşchi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, muşchi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajiteViţel, muşchi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparatăViţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă separabilă, gătită, friptăViţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă separabilă, nepreparatăViţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajiteViţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparatăViţel, picior cu rasol, doar carne slabă separabilă, gătită, friptăViţel, picior cu rasol, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, picior cu rasol, doar carne slabă separabilă, nepreparatăViţel, picior cu rasol, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, picior cu rasol, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajiteViţel, picior cu rasol, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparatăViţel, picior cu spată, doar carne slabă separabilă, gătită, friptăViţel, picior cu spată, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, picior cu spată, doar carne slabă separabilă, nepreparatăViţel, picior cu spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, picior cu spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajiteViţel, picior cu spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparatăViţel, piept întreg, fără os, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, piept întreg, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, piept întreg, fara os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparatăViţel, piept, zona apropiată de picior, fără os, grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, piept, zona de carne mai slabă, fără os, grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, rasol, picioare din faţă şi din spate, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, rasol, picioare din faţă şi din spate, doar carne slabă separabilă, nepreparatăViţel, rasol, picioare din faţă şi din spate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, rasol, picioare din faţă şi din spate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparatăViţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă separabilă, gătită, friptăViţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă separabilă, gătită, prăjită în minim de ulei, cu pesmetViţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă separabilă, gătită, prăjită în minim de ulei, fără pesmetViţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă separabilă, nepreparatăViţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prăjită în minim de ulei, cu pesmetViţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prăjită în minim de ulei, fără pesmetViţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajiteViţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparatăViţel, varietăţi de carne şi derivate, ficat, gătit, prăjit în minim de uleiViţel, varietăţi de carne şi derivate, ficat, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, varietăţi de carne şi derivate, rinichi, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, varietăţi de carne, creier, gătit, prăjită în minim de uleiViţel, varietăţi de carne, creier, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, varietăţi de carne, creier, nepreparatViţel, varietăţi de carne, ficat, nepreparatăViţel, varietăţi de carne, inimă, carne nepreparatăViţel, varietăţi de carne, inimă, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, varietăţi de carne, limbă, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, varietăţi de carne, limbă, nepreparatăViţel, varietăţi de carne, momiţe, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, varietăţi de carne, momiţe, nepreparatăViţel, varietăţi de carne, pancreas, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, varietăţi de carne, pancreas, nepreparatăViţel, varietăţi de carne, plămâni, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, varietăţi de carne, plămâni, nepreparatăViţel, varietăţi de carne, rinichi, nepreparatăViţel, varietăţi de carne, splină, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, varietăţi de carne, splină, nepreparatăViţel, vrăbioară, doar carne slabă separabilă, gătită, friptăViţel, vrăbioară, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, vrăbioară, doar carne slabă separabilă, nepreparatăViţel, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încetViţel, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajiteViţel, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparată
Distribuie