Viţel, piept, zona apropiată de picior, fără os, grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, piept, zona apropiată de picior, fără os, grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.435
Acid glutamicg4.467
Alaninăg1.68
Argininăg1.662
Histidinăg1.025
Cistinăg0.32
Valinăg1.559
Prolinăg1.179
Serinăg1.057
Fenilalaninăg1.138
Glicinăg1.45
Triptofang0.285
Treoninăg1.233
Izoleucinăg1.391
Leucinăg2.245
Lizinăg2.326
Metioninăg0.659
Tirozinăg0.898
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.698
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.996
Acizi graşi saturaţi (total)g5.489
Colesterolmg114
Macronutrienți
Apăg57.36
Aport caloric / Energic totalkcal248
Lipide / Grăsimi (total)g14.16
Proteineg28.23
Minerale
Calciumg9
Cuprumg0.073
Fiermg0.79
Fosformg197
Magneziumg21
Manganmg0.008
Potasiumg278
Seleniuµg11.5
Sodiumg66
Zincmg3.85
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.056
Vitamina B12µg1.39
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.309
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.352
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.071
Vitamina B6mg0.272
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg14
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum