Viţel, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.604
Acid glutamicg4.775
Alaninăg1.795
Argininăg1.775
Histidinăg1.096
Cistinăg0.341
Betainămg15
Valinăg1.668
Prolinăg1.26
Serinăg1.131
Fenilalaninăg1.218
Glicinăg1.551
Triptofang0.306
Treoninăg1.319
Izoleucinăg1.487
Leucinăg2.403
Lizinăg2.487
Metioninăg0.704
Tirozinăg0.962
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.73
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.16
Acizi graşi saturaţi (total)g6.73
Colesterolmg118
Macronutrienți
Apăg52.02
Aport caloric / Energic totalkcal284
Lipide / Grăsimi (total)g17.21
Proteineg30.19
Minerale
Calciumg28
Cuprumg0.091
Fiermg1.09
Fosformg220
Magneziumg24
Manganmg0.034
Potasiumg280
Seleniuµg13.2
Sodiumg80
Zincmg3.63
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg113.8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.04
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.4
Vitamina B12µg1.21
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.3
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg9.03
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.79
Vitamina B6mg0.26
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg7
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg14
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum