Viţel, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajite

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajite.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.139
Acid glutamicg3.923
Alaninăg1.475
Argininăg1.459
Histidinăg0.9
Cistinăg0.28
Betainămg13.1
Valinăg1.371
Prolinăg1.035
Serinăg0.93
Fenilalaninăg1.001
Glicinăg1.275
Triptofang0.251
Treoninăg1.083
Izoleucinăg1.221
Leucinăg1.974
Lizinăg2.044
Metioninăg0.579
Tirozinăg0.791
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.78
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.81
Acizi graşi saturaţi (total)g5.26
Colesterolmg103
Macronutrienți
Apăg60.73
Aport caloric / Energic totalkcal217
Lipide / Grăsimi (total)g12.32
Proteineg24.8
Minerale
Calciumg19
Cuprumg0.11
Fiermg0.87
Fosformg212
Magneziumg25
Manganmg0.029
Potasiumg325
Seleniuµg11
Sodiumg93
Zincmg3.03
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg99.7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.05
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.44
Vitamina B12µg1.24
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.28
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.86
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.2
Vitamina B6mg0.34
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg5.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg15
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum