Viţel, vrăbioară, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, vrăbioară, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.271
Acid glutamicg4.163
Alaninăg1.565
Argininăg1.548
Histidinăg0.955
Cistinăg0.297
Betainămg13.8
Valinăg1.455
Prolinăg1.099
Serinăg0.987
Fenilalaninăg1.062
Glicinăg1.353
Triptofang0.266
Treoninăg1.15
Izoleucinăg1.296
Leucinăg2.095
Lizinăg2.169
Metioninăg0.614
Tirozinăg0.839
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.49
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.57
Acizi graşi saturaţi (total)g2.58
Colesterolmg106
Macronutrienți
Apăg64.59
Aport caloric / Energic totalkcal175
Lipide / Grăsimi (total)g6.94
Proteineg26.32
Minerale
Calciumg21
Cuprumg0.117
Fiermg0.85
Fosformg222
Magneziumg26
Manganmg0.03
Potasiumg340
Seleniuµg11.6
Sodiumg96
Zincmg3.24
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg105.3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.49
Vitamina B12µg1.31
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.3
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg9.46
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.27
Vitamina B6mg0.37
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg5.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg16
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum