Viţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.766
Acid glutamicg5.071
Alaninăg1.907
Argininăg1.886
Histidinăg1.164
Cistinăg0.362
Betainămg16.3
Valinăg1.772
Prolinăg1.339
Serinăg1.202
Fenilalaninăg1.294
Glicinăg1.648
Triptofang0.325
Treoninăg1.401
Izoleucinăg1.579
Leucinăg2.552
Lizinăg2.642
Metioninăg0.748
Tirozinăg1.022
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.9
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.73
Acizi graşi saturaţi (total)g3.75
Colesterolmg126
Macronutrienți
Apăg56.4
Aport caloric / Energic totalkcal228
Lipide / Grăsimi (total)g10.14
Proteineg32.06
Minerale
Calciumg35
Cuprumg0.151
Fiermg1.42
Fosformg250
Magneziumg27
Manganmg0.036
Potasiumg309
Seleniuµg14.2
Sodiumg95
Zincmg6.59
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg123.8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.42
Vitamina B12µg1.84
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.34
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.42
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.53
Vitamina B6mg0.25
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg5.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg15
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum