Viţel australian, gambă rasol (cheie) spate, cu os, doar carne slabă separabilă, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel australian, gambă rasol (cheie) spate, cu os, doar carne slabă separabilă, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.757
Acid glutamicg3.223
Alaninăg1.212
Argininăg1.199
Histidinăg0.739
Cistinăg0.23
Valinăg1.126
Prolinăg0.85
Serinăg0.764
Fenilalaninăg0.822
Glicinăg1.047
Hidroxiprolinăg0.103
Triptofang0.206
Treoninăg0.89
Izoleucinăg1.003
Leucinăg1.622
Lizinăg1.679
Metioninăg0.476
Tirozinăg0.649
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.708
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.602
Acizi graşi saturaţi (total)g1.7
Acizi graşi trans (total)g0.142
Colesterolmg59
Macronutrienți
Apăg75.38
Aport caloric / Energic totalkcal122
Lipide / Grăsimi (total)g4.47
Proteineg20.37
Minerale
Calciumg17
Fiermg3.08
Sodiumg98
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum