Viţel, varietăţi de carne, splină, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, varietăţi de carne, splină, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Cistinăg0.284
Valinăg1.118
Fenilalaninăg0.855
Triptofang0.236
Treoninăg0.975
Izoleucinăg1.106
Leucinăg1.529
Lizinăg1.782
Metioninăg0.525
Tirozinăg0.657
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.78
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.21
Acizi graşi saturaţi (total)g0.96
Colesterolmg447
Macronutrienți
Apăg71.25
Aport caloric / Energic totalkcal129
Lipide / Grăsimi (total)g2.89
Proteineg24.08
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.925
Fiermg7.36
Fosformg312
Magneziumg14
Manganmg0.075
Potasiumg215
Seleniuµg81.2
Sodiumg58
Zincmg1.91
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.046
Vitamina B12µg4.82
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.288
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.341
Vitamina B6mg0.07
Vitamina Cmg40
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum