Viţel, carne tăiată cuburi, pentru tocană (pulpă şi umăr), doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, carne tăiată cuburi, pentru tocană (pulpă şi umăr), doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.015
Acid glutamicg5.527
Alaninăg2.078
Argininăg2.055
Histidinăg1.268
Cistinăg0.394
Valinăg1.931
Prolinăg1.459
Serinăg1.31
Fenilalaninăg1.41
Glicinăg1.796
Triptofang0.354
Treoninăg1.527
Izoleucinăg1.721
Leucinăg2.781
Lizinăg2.879
Metioninăg0.815
Tirozinăg1.114
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.39
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.45
Acizi graşi saturaţi (total)g1.3
Colesterolmg145
Macronutrienți
Apăg59.29
Aport caloric / Energic totalkcal188
Lipide / Grăsimi (total)g4.31
Proteineg34.94
Minerale
Calciumg29
Cuprumg0.153
Fiermg1.44
Fosformg239
Magneziumg28
Manganmg0.04
Potasiumg342
Seleniuµg15.2
Sodiumg93
Zincmg6.01
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.45
Vitamina B12µg1.67
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.4
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.3
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.19
Vitamina B6mg0.38
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg16
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum