Viţel, varietăţi de carne, plămâni, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, varietăţi de carne, plămâni, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Cistinăg0.16
Valinăg0.797
Fenilalaninăg0.665
Triptofang0.149
Treoninăg0.697
Izoleucinăg0.777
Leucinăg1.071
Lizinăg1.388
Metioninăg0.297
Tirozinăg0.396
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.68
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.36
Acizi graşi saturaţi (total)g0.91
Colesterolmg263
Macronutrienți
Apăg77.59
Aport caloric / Energic totalkcal104
Lipide / Grăsimi (total)g2.64
Proteineg18.74
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.221
Fiermg3.61
Fosformg232
Magneziumg8
Manganmg0.015
Potasiumg142
Seleniuµg19.8
Sodiumg56
Zincmg1.2
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.032
Vitamina B12µg2.38
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.131
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg2.289
Vitamina B6mg0.06
Vitamina Cmg34
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum