Valorile nutriționale ale alimentelor - Alimente care încep cu litera U

Ți-e poftă de ceva bun și vrei să știi ce conține? Pe stil sănătos descoperi tot ce trebuie să știi despre alimentele tale preferate! Ai la îndemână o bază de date cu mii de alimente și valorile lor nutriționale – de la calorii și proteine, până la vitamine și minerale. Fie că vrei să-ți construiești un meniu sănătos sau doar să afli câte grăsimi are acel desert care te tentează, aici găsești răspunsurile. Hai să facem alegeri mai bune, împreună!

Alimente care încep cu litera U

Ulei de arahideUlei de arahide, pentru salată sau gătitUlei de avocadoUlei de babassuUlei de balenă de AlaskaUlei de canolaUlei de cofetărie, de nucă de cocos şi sâmburi de palmier (hidrogenat)Ulei de floarea soarelui cu conţinut oleic ridicat (peste 70%)Ulei de floarea soarelui, în salată sau gătit, linoleic (peste 70 %)Ulei de floarea soarelui, în salată sau gătit, oleicUlei de floarea-soarelui, linoleic (aprox. 65 %)Ulei de floarea-soarelui, linoleic (parţial hidrogenat)Ulei de gătit, hidrogenat, pe bază de soia, palmier şi seminţe de bumbacUlei de lecitină de soiaUlei de macUlei de măsline, în salată sau gătitUlei de migdaleUlei de muştarUlei de nucă de cocosUlei de nucă de sheaUlei de nuciUlei de ovăzUlei de palmierUlei de palmier (hidrogenat) pentru prăjitUlei de peşte, din ficat de codUlei de peşte, din heringUlei de peşte, din menhadenUlei de peşte, din menhaden, hidrogenatUlei de peşte, din sardineUlei de peşte, din somonUlei de porumbUlei de porumb şi rapiţăUlei de porumb, de arahide şi de măslineUlei de sâmburi de caiseUlei de seminţe de bumbac, în salată sau gătitUlei de seminţe de tomateUlei de soia (hidrogenat) şi de seminţe de bumbac, pentru frăgezirea aluatului de pâineUlei de soia (hidrogenat) şi de seminţe de bumbac, pentru torturi şi prăjiuriUlei de soia şi seminţe de bumbac, în salată sau gătit (parţial hidrogenat)Ulei de soia, hidrogenat, linoleic (mai puţin de 1 %)Ulei de soia, pentru salată sau gătitUlei de soia, pentru salată sau gatit (parţial hidrogenat)Ulei de unt (ghee) de casăUlei din germeni de grâuUlei din seminţe de ceaiUlei din seminţe de in, cu seminţe de in adăugateUlei din seminţe de in, presat la receUlei din seminţe de struguriUlei din tărâţe de orezUlei hidrogenat de palmier şi soia, de uz casnicUlei industrial de canola (parţial hidrogenat), pentru prăjit în baie de grăsimeUlei industrial de canola cu agent antispumant, folosit la salate, pentru wok şi prăjiri uşoareUlei industrial de canola, cu conţinut oleic ridicatUlei industrial de canola, folosit la salate, pentru wok şi prăjiri uşoareUlei industrial de floarea-soareluiUlei industrial de nucă de cocos (hidrogenat), folosit ca înlocuior de frişcă la topping-uri şi cafeaUlei industrial de nucă de cocos, folosit ca bază pentru învelişul îngheţatelorUlei industrial de palmier şi seminţe de palmier, folosit pentru umpluturi (nehidrogenat)Ulei industrial de seminţe de bumbac, hidrogenatUlei industrial de seminţe de palmier (hidrogenat), folosit ca înlocuitor pentru untUlei industrial de seminţe de palmier (hidrogenat), folosit ca topping pentru a da gust de frişcă produselor nelactateUlei industrial de seminţe de palmier (hidrogenat), folosit la dulciuri şi în patiserieUlei industrial de seminţe de palmier, folosit ca înlocuitor pentru untul de cacaoUlei industrial de soia (parţial hidrogenat) pentru prăjitUlei industrial de soia (parţial hidrogenat) şi seminţe de bumbacUlei industrial de soia (partial hidrogenat), folosit la popcorn şi aromatizarea legumelorUlei industrial de soia (parţial hidrogenat), pentru a da gust de unt produselor nelactateUlei industrial de soia (parţial hidrogenat), universalUlei industrial de soia, hidrogenatUlei industrial de soia, rafinat, pentru wok şi prăjiri uşoareUlei industrial de soia, slab linolenicUlei industrial de soia, ultra slab linolenicUlei industrial din nucă de cocos, folosit la aromatizarea dulciurilor, prin pulverizare, tip sprayUlei industrial din seminţe de palmier (hidrogenat), pentru umpluturiUlei industrial din soia şi palmier (parţial hidrogenat), folosit în spcial la glazuri şi umpluturiUlei pentru toate utilizările, din soia şi de palmier (hidrogenat)Ulei tip spray, de gatitUlei vegetal cu conţinut scăzut de grăsimi saturate, produs USDA Commodity FoodUlei vegetal de canola, non-trans, conţinut oleic ridicat (70 %)Ulei vegetal de soia, rafinat, produs USDA Commodity FoodUlei vegetal din cupu assuUlei vegetal, de sâmburi de palmierUlei, floarea-soarelui, linoleic (mai puţin de 60 %)Ulei, susan, în salată sau gătitUmpluturi de plăcintă, cireşe la conservăUmpluturi de plăcintă, mere la conservăUmpluturi, nuci în siropUnt de arahide cu Omega 3, cremosUnt de arahide, conţinut redus de zahărUnt de arahide, cu conţinut redus de sodiuUnt de arahide, cu textură granulată, cu vitamine şi mineraleUnt de arahide, cu textură granulată, fără sareUnt de arahide, cu textură netedă, fără sareUnt de arahide, moale, conţinut redus de grasime,Unt de arahide, moale, cu vitamine şi mineraleUnt de arahide, textură cremoasă, cu sareUnt de arahide, textură granulată, cu sareUnt de caju, simplu, fără adaos de sareUnt de casă din smânână, săratUnt de mereUnt săratUnt, conţinut redus de grăsime, cu sareUnt, conţinut redus de grăsime, fără sareUnt, fără sareUnturăUntură de balenă (blubber) de AlaskaUsturoi
Distribuie