Viţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.905
Acid glutamicg5.327
Alaninăg2.003
Argininăg1.981
Histidinăg1.222
Cistinăg0.38
Valinăg1.861
Prolinăg1.406
Serinăg1.262
Fenilalaninăg1.359
Glicinăg1.731
Triptofang0.341
Treoninăg1.471
Izoleucinăg1.658
Leucinăg2.68
Lizinăg2.775
Metioninăg0.786
Tirozinăg1.074
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.18
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.55
Acizi graşi saturaţi (total)g1.7
Colesterolmg130
Macronutrienți
Apăg58.88
Aport caloric / Energic totalkcal199
Lipide / Grăsimi (total)g6.1
Proteineg33.68
Minerale
Calciumg37
Cuprumg0.159
Fiermg1.45
Fosformg260
Magneziumg28
Manganmg0.038
Potasiumg319
Seleniuµg14.7
Sodiumg97
Zincmg7
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.45
Vitamina B12µg1.94
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.35
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.68
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.61
Vitamina B6mg0.26
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg16
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum