Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.254
Acid glutamicg4.133
Alaninăg1.554
Argininăg1.537
Histidinăg0.949
Cistinăg0.295
Valinăg1.444
Prolinăg1.091
Serinăg0.98
Fenilalaninăg1.055
Glicinăg1.343
Triptofang0.265
Treoninăg1.142
Izoleucinăg1.287
Leucinăg2.08
Lizinăg2.153
Metioninăg0.61
Tirozinăg0.833
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.16
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.43
Acizi graşi saturaţi (total)g2.31
Colesterolmg109
Macronutrienți
Apăg66.47
Aport caloric / Energic totalkcal164
Lipide / Grăsimi (total)g5.81
Proteineg26.13
Minerale
Calciumg27
Cuprumg0.146
Fiermg1.16
Fosformg226
Magneziumg27
Manganmg0.03
Potasiumg356
Seleniuµg11.3
Sodiumg91
Zincmg4.32
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.5
Vitamina B12µg1.57
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.33
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.24
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.19
Vitamina B6mg0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg17
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum