Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.082
Acid glutamicg5.651
Alaninăg2.125
Argininăg2.101
Histidinăg1.297
Cistinăg0.403
Valinăg1.975
Prolinăg1.492
Serinăg1.339
Fenilalaninăg1.442
Glicinăg1.836
Triptofang0.362
Treoninăg1.561
Izoleucinăg1.76
Leucinăg2.844
Lizinăg2.944
Metioninăg0.834
Tirozinăg1.139
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.9
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.48
Acizi graşi saturaţi (total)g1.49
Colesterolmg155
Macronutrienți
Apăg58.2
Aport caloric / Energic totalkcal201
Lipide / Grăsimi (total)g5.33
Proteineg35.73
Minerale
Calciumg30
Cuprumg0.135
Fiermg1.41
Fosformg276
Magneziumg30
Manganmg0.038
Potasiumg347
Seleniuµg15.3
Sodiumg90
Zincmg6.24
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.47
Vitamina B12µg1.82
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.33
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg10.71
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.39
Vitamina B6mg0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg19
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum