Viţel, rasol, picioare din faţă şi din spate, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, rasol, picioare din faţă şi din spate, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.779
Acid glutamicg5.098
Alaninăg1.918
Argininăg1.897
Histidinăg1.17
Cistinăg0.366
Valinăg1.778
Prolinăg1.345
Serinăg1.206
Fenilalaninăg1.299
Glicinăg1.655
Triptofang0.325
Treoninăg1.407
Izoleucinăg1.588
Leucinăg2.562
Lizinăg2.655
Metioninăg0.753
Tirozinăg1.026
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.546
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.458
Acizi graşi saturaţi (total)g1.14
Colesterolmg126
Macronutrienți
Apăg62.98
Aport caloric / Energic totalkcal177
Lipide / Grăsimi (total)g4.33
Proteineg32.22
Minerale
Calciumg34
Cuprumg0.113
Fiermg1.26
Fosformg228
Magneziumg25
Manganmg0.015
Potasiumg309
Seleniuµg13.7
Sodiumg94
Zincmg6.81
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.05
Vitamina B12µg1.64
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.3
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg9.66
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.25
Vitamina B6mg0.27
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg17
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum