Viţel, piept, zona de carne mai slabă, fără os, grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, piept, zona de carne mai slabă, fără os, grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.236
Acid glutamicg4.103
Alaninăg1.543
Argininăg1.526
Histidinăg0.941
Cistinăg0.294
Valinăg1.431
Prolinăg1.083
Serinăg0.971
Fenilalaninăg1.045
Glicinăg1.331
Triptofang0.262
Treoninăg1.132
Izoleucinăg1.277
Leucinăg2.062
Lizinăg2.136
Metioninăg0.606
Tirozinăg0.825
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g9.107
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.224
Acizi graşi saturaţi (total)g7.434
Colesterolmg112
Macronutrienți
Apăg54.77
Aport caloric / Energic totalkcal282
Lipide / Grăsimi (total)g18.95
Proteineg25.93
Minerale
Calciumg8
Cuprumg0.069
Fiermg0.75
Fosformg186
Magneziumg19
Manganmg0.008
Potasiumg266
Seleniuµg10.6
Sodiumg64
Zincmg3.47
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.053
Vitamina B12µg1.33
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.296
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.895
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.031
Vitamina B6mg0.261
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum