Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.901
Acid glutamicg5.319
Alaninăg2
Argininăg1.978
Histidinăg1.221
Cistinăg0.38
Valinăg1.858
Prolinăg1.404
Serinăg1.26
Fenilalaninăg1.357
Glicinăg1.728
Triptofang0.34
Treoninăg1.469
Izoleucinăg1.656
Leucinăg2.676
Lizinăg2.771
Metioninăg0.785
Tirozinăg1.072
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.99
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.7
Acizi graşi saturaţi (total)g3.96
Colesterolmg148
Macronutrienți
Apăg55.28
Aport caloric / Energic totalkcal236
Lipide / Grăsimi (total)g10.24
Proteineg33.63
Minerale
Calciumg28
Cuprumg0.128
Fiermg1.38
Fosformg263
Magneziumg29
Manganmg0.036
Potasiumg333
Seleniuµg14.5
Sodiumg87
Zincmg5.81
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.46
Vitamina B12µg1.72
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.31
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg10.08
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.31
Vitamina B6mg0.29
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg18
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum