Viţel, piept întreg, fără os, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, piept întreg, fără os, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.615
Acid glutamicg4.798
Alaninăg1.805
Argininăg1.785
Histidinăg1.101
Cistinăg0.344
Valinăg1.674
Prolinăg1.266
Serinăg1.135
Fenilalaninăg1.222
Glicinăg1.557
Triptofang0.306
Treoninăg1.324
Izoleucinăg1.494
Leucinăg2.411
Lizinăg2.498
Metioninăg0.708
Tirozinăg0.965
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.508
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.788
Acizi graşi saturaţi (total)g3.72
Colesterolmg116
Macronutrienți
Apăg59.72
Aport caloric / Energic totalkcal218
Lipide / Grăsimi (total)g9.8
Proteineg30.32
Minerale
Calciumg9
Cuprumg0.076
Fiermg0.83
Fosformg208
Magneziumg22
Manganmg0.008
Potasiumg289
Seleniuµg12.5
Sodiumg68
Zincmg4.19
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.06
Vitamina B12µg1.48
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.33
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.97
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.14
Vitamina B6mg0.29
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg15
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum