Viţel, varietăţi de carne, creier, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, varietăţi de carne, creier, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg0.974
Acid glutamicg1.373
Alaninăg0.591
Argininăg0.629
Histidinăg0.287
Cistinăg0.12
Valinăg0.546
Prolinăg0.474
Serinăg0.589
Fenilalaninăg0.604
Glicinăg0.504
Triptofang0.115
Treoninăg0.568
Izoleucinăg0.467
Leucinăg0.886
Lizinăg0.711
Metioninăg0.252
Tirozinăg0.445
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.74
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.49
Acizi graşi saturaţi (total)g2.18
Colesterolmg3100
Macronutrienți
Apăg76.89
Aport caloric / Energic totalkcal136
Lipide / Grăsimi (total)g9.63
Proteineg11.48
Minerale
Calciumg16
Cuprumg0.26
Fiermg1.67
Fosformg385
Magneziumg16
Manganmg0.038
Potasiumg214
Seleniuµg11
Sodiumg156
Zincmg1.61
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.08
Vitamina B12µg9.65
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.2
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg2.43
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1
Vitamina B6mg0.17
Vitamina Cmg13
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum