Viţel, rasol, picioare din faţă şi din spate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, rasol, picioare din faţă şi din spate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.72
Acid glutamicg4.99
Alaninăg1.877
Argininăg1.857
Histidinăg1.145
Cistinăg0.258
Valinăg1.74
Prolinăg1.316
Serinăg1.18
Fenilalaninăg1.271
Glicinăg1.62
Triptofang0.318
Treoninăg1.377
Izoleucinăg1.554
Leucinăg2.508
Lizinăg2.599
Metioninăg0.737
Tirozinăg1.004
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.339
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.541
Acizi graşi saturaţi (total)g2.078
Colesterolmg124
Macronutrienți
Apăg61.74
Aport caloric / Energic totalkcal191
Lipide / Grăsimi (total)g6.2
Proteineg31.54
Minerale
Calciumg33
Cuprumg0.111
Fiermg1.25
Fosformg225
Magneziumg25
Manganmg0.015
Potasiumg305
Seleniuµg15.3
Sodiumg93
Zincmg6.63
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.049
Vitamina B12µg1.61
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.295
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg9.454
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.226
Vitamina B6mg0.265
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg17
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum