Viţel australian, gambă rasol (cheie) spate, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, friptă

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel australian, gambă rasol (cheie) spate, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, friptă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.657
Acid glutamicg3.039
Alaninăg1.143
Argininăg1.13
Histidinăg0.697
Cistinăg0.217
Valinăg1.062
Prolinăg0.802
Serinăg0.72
Fenilalaninăg0.775
Glicinăg0.987
Hidroxiprolinăg0.1
Triptofang0.194
Treoninăg0.839
Izoleucinăg0.946
Leucinăg1.529
Lizinăg1.583
Metioninăg0.448
Tirozinăg0.612
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.798
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.662
Acizi graşi saturaţi (total)g2.951
Acizi graşi trans (total)g0.318
Colesterolmg60
Macronutrienți
Apăg73.25
Aport caloric / Energic totalkcal144
Lipide / Grăsimi (total)g7.2
Proteineg19.78
Minerale
Calciumg16
Fiermg2.95
Sodiumg95
Vitamine
Retinolµg2
Vitamina A, IUIU8
Vitamina A, RAEµg2
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum