Viţel, piept întreg, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Viţel, piept întreg, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.326
Acid glutamicg4.268
Alaninăg1.606
Argininăg1.588
Histidinăg0.979
Cistinăg0.306
Valinăg1.489
Prolinăg1.126
Serinăg1.01
Fenilalaninăg1.087
Glicinăg1.385
Triptofang0.272
Treoninăg1.178
Izoleucinăg1.329
Leucinăg2.145
Lizinăg2.222
Metioninăg0.63
Tirozinăg0.858
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g8.012
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.12
Acizi graşi saturaţi (total)g6.55
Colesterolmg113
Macronutrienți
Apăg55.95
Aport caloric / Energic totalkcal266
Lipide / Grăsimi (total)g16.77
Proteineg26.97
Minerale
Calciumg9
Cuprumg0.071
Fiermg0.77
Fosformg191
Magneziumg20
Manganmg0.008
Potasiumg272
Seleniuµg11
Sodiumg65
Zincmg3.64
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.054
Vitamina B12µg1.33
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.296
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.981
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.03
Vitamina B6mg0.261
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum