Toast cu Ricotta și ciuperci

Mic-dejun
Pentru 2 persoane
20 minute
Dificultate 2 / 10

Ingrediente

Ingrediente principale:
150 g ricotta
200 g ciuperci (champignon sau alte tipuri)
4 felii de pâine (preferabil integrală sau de secară)
2 linguri ulei de măsline
1 cățel de usturoi
sare și piper după gust
Decor:
Frunze de busuioc proaspăt sau pătrunjel

Valori nutriționale

calorii: ~250kcal
proteine: 10g
carbohidrati: 30g
grasimi: 12g
Toast cu Ricotta și ciuperci
By stilsanatos.ro
Mod de preparare
Prepararea ciupercilor:
Curăță ciupercile și taie-le felii.
Într-o tigaie, încălzește uleiul de măsline și călește usturoiul tăiat mărunt până devine auriu.
Adaugă ciupercile și gătește-le timp de 5-7 minute, până se rumenesc. Asezonează cu sare și piper.
Prepararea toastului:
Între timp, toastează feliile de pâine pe grill sau într-o tigaie până devin crocante.
Asamblarea:
Întinde un strat generos de ricotta peste fiecare felie de toast.
Adaugă ciupercile călite peste ricotta.
Servirea:
Decorează cu frunze de busuioc proaspăt sau pătrunjel și servește imediat.
Distribuie
Articole