Supă din carne de vită cu roşii şi tăieţei, la conservă, condensată

Descopera valorile nutriționale pentru Supă din carne de vită cu roşii şi tăieţei, la conservă, condensată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg0.26
Acid glutamicg0.98
Alaninăg0.164
Argininăg0.145
Histidinăg0.082
Cistinăg0.042
Valinăg0.153
Prolinăg0.229
Serinăg0.127
Fenilalaninăg0.143
Glicinăg0.166
Triptofang0.034
Treoninăg0.114
Izoleucinăg0.137
Leucinăg0.231
Lizinăg0.193
Metioninăg0.066
Tirozinăg0.092
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.38
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.54
Acizi graşi saturaţi (total)g1.27
Colesterolmg3
Macronutrienți
Apăg74.08
Aport caloric / Energic totalkcal112
Carbohidraţi (total)g16.87
Fibre (total)g1.2
Lipide / Grăsimi (total)g3.42
Proteineg3.55
Minerale
Calciumg14
Cuprumg0.1
Fiermg0.89
Fosformg45
Magneziumg6
Manganmg0.2
Potasiumg176
Seleniuµg4
Sodiumg731
Zincmg0.6
Vitamine
Vitamina A, IUIU425
Vitamina A, RAEµg21
Vitamina B1 - Tiaminămg0.067
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.62
Vitamina B12µg0.15
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.071
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg1.49
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.15
Vitamina B6mg0.07
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg21
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum