Supă de legume vegetariană, la conservă, preparată cu o cantitate egală de apă

Descopera valorile nutriționale pentru Supă de legume vegetariană, la conservă, preparată cu o cantitate egală de apă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.34
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.295
Acizi graşi saturaţi (total)g0.12
Macronutrienți
Apăg92.41
Aport caloric / Energic totalkcal28
Carbohidraţi (total)g4.89
Fibre (total)g0.3
Glucide/Zaharuri (total)g1.57
Lipide / Grăsimi (total)g0.79
Proteineg0.86
Minerale
Calciumg10
Cuprumg0.055
Fiermg0.44
Fosformg14
Magneziumg3
Manganmg0.188
Potasiumg86
Seleniuµg1.8
Sodiumg338
Zincmg0.19
Fitonutrienți
Alfa carotenµg205
Beta carotenµg750
Licopenµg965
Luteină + zeaxantinăµg80
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg3.9
Vitamina A, IUIU1421
Vitamina A, RAEµg71
Vitamina B1 - Tiaminămg0.022
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.58
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.019
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.374
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.14
Vitamina B6mg0.023
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.1
Vitamina Cmg0.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum