Supă de ciuperci cu zeamă de carne de vită, la conservă, condensată

Descopera valorile nutriționale pentru Supă de ciuperci cu zeamă de carne de vită, la conservă, condensată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.12
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.62
Acizi graşi saturaţi (total)g1.24
Colesterolmg6
Macronutrienți
Apăg84.6
Aport caloric / Energic totalkcal68
Carbohidraţi (total)g7.41
Fibre (total)g0.1
Glucide/Zaharuri (total)g2.28
Lipide / Grăsimi (total)g3.21
Proteineg2.51
Minerale
Calciumg8
Cuprumg0.2
Fiermg0.67
Fosformg29
Magneziumg7
Manganmg0.3
Potasiumg126
Seleniuµg3.7
Sodiumg773
Zincmg1.1
Fitonutrienți
Beta carotenµg100
Licopenµg6632
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg8.9
Retinolµg8
Vitamina A, IUIU194
Vitamina A, RAEµg17
Vitamina B1 - Tiaminămg0.028
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.89
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.076
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.96
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.19
Vitamina B6mg0.03
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.3
Vitamina Cmg0.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum