Sfeclă tulpini şi frunze, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare

Descopera valorile nutriționale pentru Sfeclă tulpini şi frunze, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Argininăg0.122
Histidinăg0.038
Betainămg0.1
Valinăg0.114
Fenilalaninăg0.114
Triptofang0.018
Treoninăg0.086
Izoleucinăg0.154
Leucinăg0.135
Lizinăg0.103
Metioninăg0.02
Macronutrienți
Apăg92.65
Aport caloric / Energic totalkcal20
Carbohidraţi (total)g4.13
Fibre (total)g2.1
Glucide/Zaharuri (total)g1.1
Lipide / Grăsimi (total)g0.08
Proteineg1.88
Minerale
Calciumg58
Cuprumg0.163
Fiermg2.26
Fosformg33
Magneziumg86
Manganmg0.334
Potasiumg549
Seleniuµg0.9
Sodiumg415
Zincmg0.33
Fitonutrienți
Alfa carotenµg45
Beta carotenµg3652
Luteină + zeaxantinăµg11015
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg28.7
Vitamina A, IUIU6124
Vitamina A, RAEµg306
Vitamina B1 - Tiaminămg0.034
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg1.89
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.086
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.36
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.163
Vitamina B6mg0.085
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg327.3
Vitamina Cmg18
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum