Salam italian din carne de porc şi de vită, uscat, feliat, cu 50% mai puţin sodiu

Descopera valorile nutriționale pentru Salam italian din carne de porc şi de vită, uscat, feliat, cu 50% mai puţin sodiu.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.073
Acid glutamicg3.383
Alaninăg1.48
Argininăg1.516
Histidinăg0.699
Cistinăg0.262
Valinăg1.083
Prolinăg1.188
Serinăg0.942
Fenilalaninăg0.868
Glicinăg1.641
Triptofang0.21
Treoninăg0.959
Izoleucinăg0.971
Leucinăg1.732
Lizinăg1.824
Metioninăg0.593
Tirozinăg0.71
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g13.2
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.29
Acizi graşi saturaţi (total)g9.75
Colesterolmg89
Macronutrienți
Apăg40.5
Aport caloric / Energic totalkcal350
Carbohidraţi (total)g6.4
Lipide / Grăsimi (total)g26.4
Proteineg21.8
Minerale
Calciumg8
Cuprumg0.08
Fiermg1.51
Fosformg142
Magneziumg17
Manganmg0.038
Potasiumg378
Seleniuµg26.1
Sodiumg936
Zincmg3.23
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.6
Vitamina B12µg1.9
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.285
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.867
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.06
Vitamina B6mg0.5
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg2
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum