Radicchio (salată italiană roşie)

Descopera valorile nutriționale pentru Radicchio (salată italiană roşie).

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Argininăg0.105
Histidinăg0.024
Valinăg0.065
Fenilalaninăg0.034
Triptofang0.026
Treoninăg0.04
Izoleucinăg0.085
Leucinăg0.062
Lizinăg0.056
Metioninăg0.008
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.01
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.11
Acizi graşi saturaţi (total)g0.06
Macronutrienți
Apăg93.14
Aport caloric / Energic totalkcal23
Carbohidraţi (total)g4.48
Fibre (total)g0.9
Glucide/Zaharuri (total)g0.6
Lipide / Grăsimi (total)g0.25
Proteineg1.43
Minerale
Calciumg19
Cuprumg0.341
Fiermg0.57
Fosformg40
Magneziumg13
Manganmg0.138
Potasiumg302
Seleniuµg0.9
Sodiumg22
Zincmg0.62
Fitonutrienți
Beta carotenµg16
Luteină + zeaxantinăµg8832
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg10.9
Vitamina A, IUIU27
Vitamina A, RAEµg1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.016
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg2.26
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.028
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.255
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.269
Vitamina B6mg0.057
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg255.2
Vitamina Cmg8
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg60
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum