Rădăcină de brusture, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare

Descopera valorile nutriționale pentru Rădăcină de brusture, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg0.242
Acid glutamicg0.215
Alaninăg0.034
Argininăg0.144
Histidinăg0.042
Cistinăg0.008
Betainămg0.2
Valinăg0.046
Prolinăg0.071
Serinăg0.034
Fenilalaninăg0.045
Glicinăg0.042
Triptofang0.008
Treoninăg0.035
Izoleucinăg0.041
Leucinăg0.044
Lizinăg0.092
Metioninăg0.012
Tirozinăg0.024
Macronutrienți
Apăg75.64
Aport caloric / Energic totalkcal88
Carbohidraţi (total)g21.15
Fibre (total)g1.8
Glucide/Zaharuri (total)g3.55
Lipide / Grăsimi (total)g0.14
Proteineg2.09
Minerale
Calciumg49
Cuprumg0.089
Fiermg0.77
Fosformg93
Magneziumg39
Manganmg0.27
Potasiumg360
Seleniuµg0.9
Sodiumg240
Zincmg0.38
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.039
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.46
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.058
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.32
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.353
Vitamina B6mg0.279
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2
Vitamina Cmg2.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg20
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum