Pui, piele (de pe pulpe si copane), calitatea I, carne friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Pui, piele (de pe pulpe si copane), calitatea I, carne friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Betainămg17.9
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g18.57
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g9.145
Acizi graşi saturaţi (total)g11.376
Acizi graşi trans (total)g0.282
Colesterolmg154
Macronutrienți
Apăg40.73
Aport caloric / Energic totalkcal421
Carbohidraţi (total)g0.44
Lipide / Grăsimi (total)g37.6
Proteineg20.31
Minerale
Calciumg15
Cuprumg0.068
Fiermg1.17
Fosformg176
Magneziumg18
Manganmg0.013
Potasiumg198
Seleniuµg20
Sodiumg162
Zincmg1.51
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg70.7
Vitamina D (D2 + D3)µg0.4
Retinolµg53
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.4
Vitamina A, IUIU176
Vitamina A, RAEµg53
Vitamina DIU17
Vitamina B1 - Tiaminămg0.057
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.43
Vitamina B12µg0.56
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.125
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.045
Vitamina B6mg0.185
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2)µg19.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum