Peşte, halibut de Groenlanda, gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor)

Descopera valorile nutriționale pentru Peşte, halibut de Groenlanda, gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor).

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.887
Acid glutamicg2.75
Alaninăg1.114
Argininăg1.102
Histidinăg0.542
Cistinăg0.197
Valinăg0.949
Prolinăg0.651
Serinăg0.752
Fenilalaninăg0.719
Glicinăg0.884
Triptofang0.206
Treoninăg0.808
Izoleucinăg0.849
Leucinăg1.497
Lizinăg1.692
Metioninăg0.545
Tirozinăg0.622
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g10.742
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.753
Acizi graşi saturaţi (total)g3.102
Colesterolmg59
Macronutrienți
Apăg61.88
Aport caloric / Energic totalkcal239
Lipide / Grăsimi (total)g17.74
Proteineg18.42
Minerale
Calciumg4
Cuprumg0.038
Fiermg0.85
Fosformg210
Magneziumg33
Manganmg0.015
Potasiumg344
Seleniuµg46.8
Sodiumg103
Zincmg0.51
Vitamine
Retinolµg18
Vitamina A, IUIU60
Vitamina A, RAEµg18
Vitamina B1 - Tiaminămg0.073
Vitamina B12µg0.96
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.103
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg1.923
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.288
Vitamina B6mg0.485
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg1
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum