Peşte, bas dunga, gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor)

Descopera valorile nutriționale pentru Peşte, bas dunga, gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor).

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.328
Acid glutamicg3.393
Alaninăg1.375
Argininăg1.36
Histidinăg0.669
Cistinăg0.244
Valinăg1.171
Prolinăg0.804
Serinăg0.927
Fenilalaninăg0.887
Glicinăg1.091
Triptofang0.255
Treoninăg0.997
Izoleucinăg1.047
Leucinăg1.848
Lizinăg2.088
Metioninăg0.673
Tirozinăg0.767
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.846
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.005
Acizi graşi saturaţi (total)g0.65
Colesterolmg103
Macronutrienți
Apăg73.36
Aport caloric / Energic totalkcal124
Lipide / Grăsimi (total)g2.99
Proteineg22.73
Minerale
Calciumg19
Cuprumg0.04
Fiermg1.08
Fosformg254
Magneziumg51
Manganmg0.019
Potasiumg328
Seleniuµg46.8
Sodiumg88
Zincmg0.51
Vitamine
Retinolµg31
Vitamina A, IUIU104
Vitamina A, RAEµg31
Vitamina B1 - Tiaminămg0.115
Vitamina B12µg4.41
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.037
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg2.558
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.865
Vitamina B6mg0.346
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg10
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum