Parizer Bologna, carne de pui, carne de porc, carne de vită

Descopera valorile nutriționale pentru Parizer Bologna, carne de pui, carne de porc, carne de vită.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Betainămg4.2
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g9.698
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.475
Acizi graşi saturaţi (total)g6.997
Acizi graşi trans (total)g0.237
Colesterolmg83
Macronutrienți
Apăg56.42
Aport caloric / Energic totalkcal272
Carbohidraţi (total)g5.61
Lipide / Grăsimi (total)g22.73
Proteineg11.33
Minerale
Calciumg92
Cuprumg0.064
Fiermg1.25
Fluorµg36
Fosformg227
Magneziumg15
Manganmg0.043
Potasiumg313
Sodiumg1120
Zincmg1.22
Fitonutrienți
Alfa carotenµg11
Beta carotenµg11
Beta Cryptoxanthinaµg11
Licopenµg11
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg59.1
Retinolµg11
Vitamina A, IUIU75
Vitamina A, RAEµg13
Vitamina B1 - Tiaminămg0.074
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.25
Vitamina B12µg0.59
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.135
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.463
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.721
Vitamina B6mg0.227
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.1
Vitamina Cmg15.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum