Ouă, fulgi de albuş, stabilizat, cu cantitate redusă de glucoză

Descopera valorile nutriționale pentru Ouă, fulgi de albuş, stabilizat, cu cantitate redusă de glucoză.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg6.806
Acid glutamicg10.732
Alaninăg4.96
Argininăg4.492
Histidinăg1.748
Cistinăg1.908
Valinăg5.76
Prolinăg2.892
Serinăg5.674
Fenilalaninăg4.837
Glicinăg2.88
Triptofang1.181
Treoninăg3.421
Izoleucinăg4.689
Leucinăg6.695
Lizinăg4.738
Metioninăg2.991
Tirozinăg3.089
Macronutrienți
Apăg14.62
Aport caloric / Energic totalkcal351
Carbohidraţi (total)g4.17
Lipide / Grăsimi (total)g0.04
Proteineg76.92
Minerale
Calciumg83
Cuprumg0.23
Fiermg0.23
Fosformg83
Magneziumg67
Manganmg0.07
Potasiumg1042
Seleniuµg116.8
Sodiumg1156
Zincmg0.15
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg8.4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.035
Vitamina B12µg0.49
Vitamina B2 - Riboflavinămg2.162
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.675
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.829
Vitamina B6mg0.023
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg89
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum