Lapte, lapte bătut lichid, de cultură, cu conţinut redus de grăsime

Descopera valorile nutriționale pentru Lapte, lapte bătut lichid, de cultură, cu conţinut redus de grăsime.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg0.351
Acid glutamicg0.921
Alaninăg0.139
Argininăg0.117
Histidinăg0.124
Cistinăg0.025
Valinăg0.268
Prolinăg0.404
Serinăg0.247
Fenilalaninăg0.212
Glicinăg0.081
Triptofang0.052
Treoninăg0.175
Izoleucinăg0.212
Leucinăg0.388
Lizinăg0.343
Metioninăg0.107
Tirozinăg0.207
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.576
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.071
Acizi graşi saturaţi (total)g1.242
Colesterolmg8
Macronutrienți
Apăg87.7
Aport caloric / Energic totalkcal56
Carbohidraţi (total)g5.3
Glucide/Zaharuri (total)g5.3
Lipide / Grăsimi (total)g2
Proteineg4.1
Minerale
Calciumg143
Cuprumg0.008
Fiermg0.06
Fosformg82
Magneziumg13
Potasiumg180
Seleniuµg2.3
Sodiumg105
Zincmg0.24
Fitonutrienți
Beta carotenµg3
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg16
Retinolµg16
Vitamina A, IUIU58
Vitamina A, RAEµg16
Vitamina DIU1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.05
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.11
Vitamina B12µg0.37
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.21
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.1
Vitamina B6mg0.03
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.1
Vitamina Cmg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum