Fructe cu coajă tare, castane japoneze, fierte şi la aburi

Descopera valorile nutriționale pentru Fructe cu coajă tare, castane japoneze, fierte şi la aburi.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg0.172
Acid glutamicg0.156
Alaninăg0.073
Argininăg0.054
Histidinăg0.02
Cistinăg0.024
Valinăg0.049
Prolinăg0.051
Serinăg0.04
Fenilalaninăg0.032
Glicinăg0.041
Triptofang0.012
Treoninăg0.033
Izoleucinăg0.04
Leucinăg0.051
Lizinăg0.053
Metioninăg0.02
Tirozinăg0.023
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.101
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.05
Acizi graşi saturaţi (total)g0.028
Macronutrienți
Apăg86.03
Aport caloric / Energic totalkcal56
Carbohidraţi (total)g12.64
Lipide / Grăsimi (total)g0.19
Proteineg0.82
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.204
Fiermg0.53
Fosformg26
Magneziumg18
Manganmg0.576
Potasiumg119
Sodiumg5
Zincmg0.4
Vitamine
Vitamina A, IUIU13
Vitamina A, RAEµg1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.125
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.059
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.543
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.075
Vitamina B6mg0.102
Vitamina Cmg9.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg17
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum