Fructe cu coajă tare, castane europene, fierte şi la aburi

Descopera valorile nutriționale pentru Fructe cu coajă tare, castane europene, fierte şi la aburi.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg0.345
Acid glutamicg0.258
Alaninăg0.133
Argininăg0.143
Histidinăg0.055
Cistinăg0.063
Valinăg0.112
Prolinăg0.105
Serinăg0.1
Fenilalaninăg0.084
Glicinăg0.103
Triptofang0.022
Treoninăg0.071
Izoleucinăg0.079
Leucinăg0.118
Lizinăg0.118
Metioninăg0.047
Tirozinăg0.055
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.476
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.545
Acizi graşi saturaţi (total)g0.26
Macronutrienți
Apăg68.15
Aport caloric / Energic totalkcal131
Carbohidraţi (total)g27.76
Lipide / Grăsimi (total)g1.38
Proteineg2
Minerale
Calciumg46
Cuprumg0.472
Fiermg1.73
Fosformg99
Magneziumg54
Manganmg0.854
Potasiumg715
Sodiumg27
Zincmg0.25
Vitamine
Vitamina A, IUIU17
Vitamina A, RAEµg1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.148
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.104
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.731
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.316
Vitamina B6mg0.233
Vitamina Cmg26.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg38
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum