Friptură de vită, antricot, partea superioară şi mijloc, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar

Descopera valorile nutriționale pentru Friptură de vită, antricot, partea superioară şi mijloc, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.374
Acid glutamicg3.913
Alaninăg1.585
Argininăg1.686
Histidinăg0.832
Cistinăg0.336
Betainămg15.5
Valinăg1.293
Prolinăg1.243
Serinăg1.027
Fenilalaninăg1.03
Glicinăg1.587
Hidroxiprolinăg0.274
Triptofang0.171
Treoninăg1.041
Izoleucinăg1.186
Leucinăg2.074
Lizinăg2.203
Metioninăg0.679
Tirozinăg0.831
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.38
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.405
Acizi graşi saturaţi (total)g3.031
Acizi graşi trans (total)g0.291
Colesterolmg74
Macronutrienți
Apăg65.02
Aport caloric / Energic totalkcal184
Lipide / Grăsimi (total)g8.11
Proteineg26.07
Minerale
Calciumg5
Cuprumg0.097
Fiermg2.57
Fosformg223
Magneziumg24
Manganmg0.013
Potasiumg342
Seleniuµg40.1
Sodiumg59
Zincmg6.85
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg94
Vitamina B1 - Tiaminămg0.068
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.18
Vitamina B12µg4.56
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.268
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.165
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.784
Vitamina B6mg0.567
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2)µg1.8
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg11
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum