Fasole roşu închis, bob uscat, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Fasole roşu închis, bob uscat, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.063
Acid glutamicg3.862
Alaninăg1.062
Argininăg1.568
Histidinăg0.705
Cistinăg0.276
Valinăg1.325
Prolinăg1.074
Serinăg1.378
Fenilalaninăg1.37
Glicinăg0.989
Triptofang0.3
Treoninăg1.066
Izoleucinăg1.118
Leucinăg2.022
Lizinăg1.738
Metioninăg0.381
Tirozinăg0.713
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.035
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.249
Acizi graşi saturaţi (total)g0.065
Macronutrienți
Apăg11.9
Aport caloric / Energic totalkcal329
Carbohidraţi (total)g58.33
Fibre (total)g24.9
Lipide / Grăsimi (total)g0.45
Proteineg25.33
Minerale
Calciumg131
Cuprumg1
Fiermg8.7
Fosformg406
Magneziumg138
Manganmg1.109
Potasiumg1346
Seleniuµg3.2
Sodiumg13
Zincmg2.66
Vitamine
Vitamina A, IUIU8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.39
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.24
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg2.106
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.779
Vitamina B6mg0.396
Vitamina Cmg4.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg393
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum