Fasole roşie, kidney, bob uscat, gătită cu sare

Descopera valorile nutriționale pentru Fasole roşie, kidney, bob uscat, gătită cu sare.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.049
Acid glutamicg1.323
Alaninăg0.364
Argininăg0.537
Histidinăg0.242
Cistinăg0.094
Valinăg0.454
Prolinăg0.368
Serinăg0.472
Fenilalaninăg0.469
Glicinăg0.339
Triptofang0.103
Treoninăg0.365
Izoleucinăg0.383
Leucinăg0.693
Lizinăg0.595
Metioninăg0.13
Tirozinăg0.244
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.039
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.275
Acizi graşi saturaţi (total)g0.072
Macronutrienți
Apăg66.94
Aport caloric / Energic totalkcal127
Carbohidraţi (total)g22.8
Fibre (total)g7.4
Glucide/Zaharuri (total)g0.32
Lipide / Grăsimi (total)g0.5
Proteineg8.67
Minerale
Calciumg28
Cuprumg0.242
Fiermg2.94
Fosformg142
Magneziumg45
Manganmg0.477
Potasiumg403
Seleniuµg1.2
Sodiumg238
Zincmg1.07
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg30.5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.16
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.03
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.058
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.578
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.22
Vitamina B6mg0.12
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg8.4
Vitamina Cmg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg130
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum