Fasole roşie, bob uscat, la conservă, cu conţinut scăzut de sodiu

Descopera valorile nutriționale pentru Fasole roşie, bob uscat, la conservă, cu conţinut scăzut de sodiu.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg0.673
Acid glutamicg0.863
Alaninăg0.244
Argininăg0.295
Histidinăg0.148
Cistinăg0.05
Betainămg0.1
Valinăg0.31
Prolinăg0.307
Serinăg0.337
Fenilalaninăg0.317
Glicinăg0.218
Triptofang0.064
Treoninăg0.197
Izoleucinăg0.254
Leucinăg0.456
Lizinăg0.376
Metioninăg0.07
Tirozinăg0.127
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.147
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.174
Acizi graşi saturaţi (total)g0.125
Macronutrienți
Amidong8.9
Apăg77.96
Aport caloric / Energic totalkcal81
Carbohidraţi (total)g14.83
Fibre (total)g5.3
Glucide/Zaharuri (total)g1.85
Zaharoză (inclusă în glucide)g1.85
Lipide / Grăsimi (total)g0.36
Proteineg5.22
Minerale
Calciumg29
Cuprumg0.147
Fiermg1.25
Fosformg106
Magneziumg30
Manganmg0.291
Potasiumg260
Seleniuµg1.1
Sodiumg117
Zincmg0.62
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg30.5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.106
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.02
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.067
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.494
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.13
Vitamina B6mg0.08
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg4.1
Vitamina Cmg0.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg26
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum