Fasole pesriţă roz (French), bob uscat, gătită cu sare

Descopera valorile nutriționale pentru Fasole pesriţă roz (French), bob uscat, gătită cu sare.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg0.853
Acid glutamicg1.075
Alaninăg0.296
Argininăg0.437
Histidinăg0.196
Cistinăg0.077
Valinăg0.369
Prolinăg0.299
Serinăg0.384
Fenilalaninăg0.381
Glicinăg0.275
Triptofang0.083
Treoninăg0.297
Izoleucinăg0.311
Leucinăg0.563
Lizinăg0.484
Metioninăg0.106
Tirozinăg0.199
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.052
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.453
Acizi graşi saturaţi (total)g0.083
Macronutrienți
Apăg66.57
Aport caloric / Energic totalkcal129
Carbohidraţi (total)g24.02
Fibre (total)g9.4
Lipide / Grăsimi (total)g0.76
Proteineg7.05
Minerale
Calciumg63
Cuprumg0.115
Fiermg1.08
Fosformg102
Magneziumg56
Manganmg0.382
Potasiumg370
Seleniuµg1.2
Sodiumg242
Zincmg0.64
Vitamine
Vitamina A, IUIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.13
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.062
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.546
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.222
Vitamina B6mg0.105
Vitamina Cmg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg75
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum