Fasole ochi-negru, boabe din păstaie, fragede, gătite, fierte, scurse de apă, cu sare

Descopera valorile nutriționale pentru Fasole ochi-negru, boabe din păstaie, fragede, gătite, fierte, scurse de apă, cu sare.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Argininăg0.222
Histidinăg0.103
Cistinăg0.047
Valinăg0.184
Fenilalaninăg0.174
Triptofang0.037
Treoninăg0.118
Izoleucinăg0.17
Leucinăg0.226
Lizinăg0.209
Metioninăg0.045
Tirozinăg0.13
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.034
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.161
Acizi graşi saturaţi (total)g0.096
Macronutrienți
Apăg75.48
Aport caloric / Energic totalkcal94
Carbohidraţi (total)g19.73
Fibre (total)g5
Glucide/Zaharuri (total)g3.23
Lipide / Grăsimi (total)g0.38
Proteineg3.17
Minerale
Calciumg128
Cuprumg0.133
Fiermg1.12
Fosformg51
Magneziumg52
Manganmg0.572
Potasiumg418
Seleniuµg2.5
Sodiumg240
Zincmg1.03
Fitonutrienți
Beta carotenµg475
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg32.9
Vitamina A, IUIU791
Vitamina A, RAEµg40
Vitamina B1 - Tiaminămg0.101
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.22
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.148
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg1.403
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.154
Vitamina B6mg0.065
Vitamina Cmg2.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg127
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum