Fasole ochi-negru, boabe din păstaie, fragede, congelate, gătite, fierte, scurse de apă cu sare

Descopera valorile nutriționale pentru Fasole ochi-negru, boabe din păstaie, fragede, congelate, gătite, fierte, scurse de apă cu sare.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Argininăg0.595
Histidinăg0.274
Cistinăg0.126
Valinăg0.492
Fenilalaninăg0.466
Triptofang0.098
Treoninăg0.316
Izoleucinăg0.455
Leucinăg0.606
Lizinăg0.558
Metioninăg0.121
Tirozinăg0.348
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.06
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.28
Acizi graşi saturaţi (total)g0.175
Macronutrienți
Apăg66.1
Aport caloric / Energic totalkcal131
Carbohidraţi (total)g23.5
Fibre (total)g6.4
Glucide/Zaharuri (total)g4.46
Lipide / Grăsimi (total)g0.66
Proteineg8.49
Minerale
Calciumg23
Cuprumg0.184
Fiermg2.12
Fosformg122
Magneziumg50
Manganmg0.791
Potasiumg375
Seleniuµg3.4
Sodiumg241
Zincmg1.42
Fitonutrienți
Beta carotenµg45
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg45.6
Vitamina A, IUIU75
Vitamina A, RAEµg4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.26
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.3
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.064
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.728
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.213
Vitamina B6mg0.095
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg36.8
Vitamina Cmg2.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg141
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum