Curcan, toate categoriile, spate, carne cu piele, gatite, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Curcan, toate categoriile, spate, carne cu piele, gatite, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.549
Acid glutamicg4.171
Alaninăg1.729
Argininăg1.887
Histidinăg0.778
Cistinăg0.304
Betainămg5.7
Valinăg1.365
Prolinăg1.329
Serinăg1.166
Fenilalaninăg1.029
Glicinăg1.794
Triptofang0.288
Treoninăg1.145
Izoleucinăg1.297
Leucinăg2.028
Lizinăg2.356
Metioninăg0.731
Tirozinăg0.978
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.7
Acizi graşi saturaţi (total)g4.18
Colesterolmg91
Macronutrienți
Apăg57.94
Aport caloric / Energic totalkcal244
Carbohidraţi (total)g0.16
Lipide / Grăsimi (total)g14.38
Proteineg26.59
Minerale
Calciumg33
Cuprumg0.142
Fiermg2.19
Fosformg189
Magneziumg22
Manganmg0.023
Potasiumg260
Seleniuµg37.8
Sodiumg73
Zincmg3.92
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg67.6
Vitamina DIU1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.054
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.59
Vitamina B12µg0.34
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.224
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.446
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.073
Vitamina B6mg0.3
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg4.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum