Curcan, toate categoriile, piept, carne cu piele, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Curcan, toate categoriile, piept, carne cu piele, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.771
Acid glutamicg4.597
Alaninăg1.822
Argininăg2.02
Histidinăg0.868
Cistinăg0.313
Valinăg1.5
Prolinăg1.313
Serinăg1.268
Fenilalaninăg1.126
Glicinăg1.677
Triptofang0.318
Treoninăg1.257
Izoleucinăg1.447
Leucinăg2.24
Lizinăg2.626
Metioninăg0.811
Tirozinăg1.096
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.45
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.8
Acizi graşi saturaţi (total)g2.1
Colesterolmg74
Macronutrienți
Apăg63.22
Aport caloric / Energic totalkcal189
Lipide / Grăsimi (total)g7.41
Proteineg28.71
Minerale
Calciumg21
Cuprumg0.047
Fiermg1.4
Fosformg210
Magneziumg27
Manganmg0.02
Potasiumg288
Seleniuµg29.1
Sodiumg63
Zincmg2.03
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.057
Vitamina B12µg0.36
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.131
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.365
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.634
Vitamina B6mg0.48
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum