Curcan, toate categoriile, aripi, carne cu piele, gatite, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Curcan, toate categoriile, aripi, carne cu piele, gatite, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.622
Acid glutamicg4.279
Alaninăg1.789
Argininăg1.946
Histidinăg0.796
Cistinăg0.315
Betainămg5.8
Valinăg1.401
Prolinăg1.391
Serinăg1.199
Fenilalaninăg1.058
Glicinăg1.894
Triptofang0.295
Treoninăg1.175
Izoleucinăg1.327
Leucinăg2.08
Lizinăg2.412
Metioninăg0.749
Tirozinăg1
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.66
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.94
Acizi graşi saturaţi (total)g3.39
Colesterolmg81
Macronutrienți
Apăg59.49
Aport caloric / Energic totalkcal229
Lipide / Grăsimi (total)g12.43
Proteineg27.38
Minerale
Calciumg24
Cuprumg0.056
Fiermg1.46
Fosformg197
Magneziumg25
Manganmg0.02
Potasiumg266
Seleniuµg29.9
Sodiumg61
Zincmg2.1
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg68.6
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina DIU4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.05
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.17
Vitamina B12µg0.34
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.134
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.732
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.584
Vitamina B6mg0.42
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum