Curcan, piept, categoria a 2-a, fără piele, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Curcan, piept, categoria a 2-a, fără piele, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.156
Acid glutamicg3.657
Alaninăg1.458
Argininăg1.527
Histidinăg0.731
Cistinăg0.254
Betainămg6.1
Valinăg0.862
Prolinăg1.457
Serinăg1.068
Fenilalaninăg0.869
Glicinăg1.151
Triptofang0.287
Treoninăg0.979
Izoleucinăg0.773
Leucinăg1.869
Lizinăg2.225
Metioninăg0.705
Tirozinăg0.801
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.626
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.528
Acizi graşi saturaţi (total)g0.593
Acizi graşi trans (total)g0.024
Colesterolmg80
Macronutrienți
Apăg67.88
Aport caloric / Energic totalkcal147
Lipide / Grăsimi (total)g2.08
Proteineg30.13
Minerale
Calciumg9
Cuprumg0.063
Fiermg0.71
Fosformg230
Magneziumg32
Manganmg0.011
Potasiumg249
Seleniuµg30.2
Sodiumg99
Zincmg1.72
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg84.4
Vitamina D (D2 + D3)µg0.3
Retinolµg3
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.3
Vitamina A, IUIU11
Vitamina A, RAEµg3
Vitamina DIU10
Vitamina B1 - Tiaminămg0.035
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.06
Vitamina B12µg0.39
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.205
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg11.75
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.9
Vitamina B6mg0.807
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum