Curcan, carne calitatea I, carne fără piele, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Curcan, carne calitatea I, carne fără piele, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.087
Acid glutamicg3.54
Alaninăg1.411
Argininăg1.478
Histidinăg0.708
Cistinăg0.246
Betainămg6.2
Valinăg0.834
Prolinăg1.41
Serinăg1.034
Fenilalaninăg0.842
Glicinăg1.114
Triptofang0.278
Treoninăg0.948
Izoleucinăg0.748
Leucinăg1.809
Lizinăg2.154
Metioninăg0.682
Tirozinăg0.775
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.061
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.662
Acizi graşi saturaţi (total)g1.807
Acizi graşi trans (total)g0.08
Colesterolmg105
Macronutrienți
Apăg66.85
Aport caloric / Energic totalkcal158
Lipide / Grăsimi (total)g6
Proteineg26.1
Minerale
Calciumg16
Cuprumg0.128
Fiermg1.07
Fosformg208
Magneziumg24
Manganmg0.017
Potasiumg227
Seleniuµg31.4
Sodiumg201
Zincmg3.4
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg90.3
Vitamina D (D2 + D3)µg0.3
Retinolµg5
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.3
Vitamina A, IUIU18
Vitamina A, RAEµg5
Vitamina DIU10
Vitamina B1 - Tiaminămg0.056
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.07
Vitamina B12µg1.65
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.335
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.827
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.015
Vitamina B6mg0.435
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum